Wednesday, 31 October 2012

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER


segmen lg:

hehheh
Assalamualaikum
kenkawan
kali ini kita join sagmen lg
hehheheh
tok mencari kenkawan yang 
sudi berkawan di alam maya ini

kalau nak join jom klik baner

tag to:


okey finis...

12 comments:

AyuInsYiraH said...

tq ye sudi join...hehehe

aneem said...

sama-sama..ayun..
hope berpanjangan persahabatan ini

Zaharah Jamilah said...

singgah sini dr segmen yg sme
dah follow

jmput singgah sini
http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

F@R@H_F@R!!eN said...

saya join segment jgak.. jalan2 kat sini.. :-)

Faris Hakkim said...

datang follow sini dari segmen sama ..jom singgah blog sy..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

aneem said...

terima kasih......
insyallah.....

aneem said...

terima ksih ..
kerana sudi jenguk2 kat sini

aneem said...

thanks sudi singgah sini...
Insyallah kite datang sana

mawarberduri said...

Dari segmen yang sama..saya follow awk..sudi follow balik yer..

aneem said...

hehhehhe..
terima kasih yer
okey don't forget

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura