Friday, 18 July 2014

MH 17

pic: en Google


pic: en Google

Media Mass kecoh lagi
belom pown Reda dengan kes MH 370
Luka Kembali berdarah
Tiba2 Gaza Berdarah lagi
belum pown Gaza mendapat keamanan
Kiki Pulak Buat Hal
awek CDM 25 Dengan stereng Locknya
mengemparkan Malaysia
tiba-tiba
ada lagi berita yang mengejutkan dimalam 20 ramadhan
malam yang ditunggu
yang dikatakan
adalah 10malam terakir Ramadhan
yang bakal Bertemu dengan
malam Lailatul Qadar
perginya MH 17

MH 17 dari Amsterden
untuk pulang ke Malaysia
Niat Untuk membawa penumpang
Melancong
dan membawa
Rakya malaysia
menyambut Aidilftri

kepulangan mu Ditunggu
dengan Debaran
Takala kami mendapat berita
dirimu hilang dari radar ditengan awan
tiba - tiba berita terhempas di pertengahan sempadan
yang bergolak....

kami disini
mendoakan keselamat semua
di sana Agar selamat
Tetapi Allah maha Mengetahui segalanya
Al-Fatihah kami sedekahkan


Thursday, 17 July 2014

HCCK - muka dah beseri

Alhamdulillah
selepas minum
dah rasa perubahan
kulit muka dah nampak perubahan
x lah nampak kusam
badan dah rasa bertenaga
hehehhehheheh

untuk maklumanjugak
sy minum hari khamis
jumaat tu dah period
memang dah time dia pown
selalunya darah period saya berketul-ketul
Alhamdulillah
lepas minum tu
darah tak berketul
hari pertama dan kedua
pad penuh
sy pakai yg Mid nighnya pad
yang panjang Tu
pad penuh sepenuhnya
selalunya pakai pad tu
ketul2 yang banyak
cecairnya sedikit sahaja.
lepas lepas minum
period keluar mcm air paip kalau hari pertama dan kudua tu...
itu lah keistimewaanya....
ehhehehhehehhe

HKCC memang best
terbauk lah
hehehhehheh

kepada yang berminat boleh sy tolong belikan

pic: google




Monday, 14 July 2014

TTC- Bersama HKCC

As salamualaikum
apa itu HKCC?
Haida
Kamaruzaman
Cappucino
Collagen

Product di adalah milik Bumiputera
disahkan Halal dan mendapat taraf GMP
product keluaran malaysia
yang berasal dari negeri cik siti Wan Kembang

Darimana anim boleh terjebak denggan HKCC nie yer
kalau korang nak tau.
pada 10.7.2014 ada member opis call tp buka satu departmen
dia bg tau akak ada jual kopi Colagen
sebab ada orang bg tau dia..
anim dalam proses rawatan kesuburan...dalam hati anim berkata
rupa rupanya ada orang yang sudi amik berat masalah kita
syukur Alhamdulillah
lepas dah pot pet ngn dia
dia bg tau nanti akak naik atas bagi sample kopi yer
anim pown okey jer
dah orang nak bagi anim amik jer lah kan.

lepas dia bg tau pasal nama kopi tu anim search kat google
macam-macam yang naik
kalau korang tak caya try search sendi
kompom puas hati
abis semua blog anim goole
sampai pengasasnya anim google
siap add  frend dekat FB
hehehhehehhe
sebab nak kepastian
pastu tanya soalan bukan2 pulak tu
hahhahah
kelakor pown ada
dah tau ada kacik Fatimah lagi tanya
owang laki boleh makan tak
kompom2 lah x digalakkan
HAhhahhahaha

anim nie sebenarnya algergic pasal kopi ker teh ker
kalau minum malam kompom tak leh tido
mata tak mau katop hehehhehehhe
anim pown try lah mlm tu jugak
nak tengok hasilnya
hehhehehhehheh
Alhamdulillah
anim boleh tido...rasanya pown sedap
esok paginya
selalunya pagi2 owang sejuk
nie tak anim panas bepeluh
hairan bin pelik pown ada..
nie sah pasal minum kopi semalam nie
wow badan jadi sedap jer ringan jer
tak mengantu dah kat tempat kejer
selalunya mengantuk tak ingat dunianya
kol 8.00 sampai opis selalunya lentok dulu
time nie selalulunya owang dah wat kejer dah.
sekarang tidak lagi...
kalau bersama HKCC...

HKCC memang best...
cuba sekali nak lagi...






Thursday, 10 July 2014

Salahkah aku?

As salam
mesih teringat kejadian semalam
rasa besalah pown ada dalam diri
tp salahkah aku?

mase taraweh semalam
ada tazkirah drpd seorang pak arab
pasal isu syria,gaza dabn ramadhan
tp ada  pentrjemahnya

sorang makcik nie cakap
Buang masa sahaja ada Translate
akujawab dengan selumbernya jawab
ade sesetengah orang tak paham bahasa Arab
sbb tu ada translate

sebab rasa besalah dihati aku ubah tempat ke depan
hhehehhehehheh
teruk kan

makcik nie pown saje bg
aku nak menjawab dengan dia
walaupown dia terooooo @ x teroooo ke bahasa arab
yg pasti aku x pandi bahasa arab
kalau x ader translate kompom aku terngaga
bagai ayam becakap dengan itik.
dengarlah tazkirah sekurang2nya kita mendegar
walaupown sedikit
dibulan yg mulia ini banyak pahalanya
contoh bg rm 1 kita dapat 1 juta
benda tu semua tak nampak di dunia nie
tp diakhirat kelak nampak

selamat beramal

meluar rasa terpendam

sorry macik




Wednesday, 9 July 2014

Sehari sebelum Ramadhan at Ipoh old town

aper motip bediri kat sini yer?

ader gaya nak cari bijih timah tak....

hamboi nak inteperame jugak dengan hasil lukisan KAREEM nie


LOVE atok minum kopi


Logik ker budak2 tu naik kapal terbang kertas..hehehheheh
lepas dah abis misi jelajah....
singgah minum cendol padang ipoh..
memang terbaik lah....
sebelom pekena nasi dekat restoran tasik Raban yang popular di stadium ipoh.

Tuesday, 8 July 2014

Saya Nak Kad Raya By Cik Akak


jom join sagmen lagi hehheh
rajin pulak harie nie
hehhehheh

nak tau syarat-syaratnya jom klik baner di atas 

selamat bersegmen

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura