Tuesday, 25 November 2014

Saat terindah




Bagi aku yang ber TTC ( trying to convince )
3 tahun 2 bulan 2 minggu 1 hari
terlalu lama.....
walaupun pandangan masyarakat 
baru sahaja....
masih boleh honeymoon
tapi bagi kami 
masa itu emas setiap bulan hanya ada 1 peluang
setiap tahun ada 12 bulan sahaja 
andainya ada rezeki itu dariNYA
maka ia adalah anugerah terindah
yang x tau nak cakap ape2.....
hanya sujud syukur yang mampu 
aku ucapkan padamu Ya Allah.
kepada kawan-kawan yang berTTC macam aku 
jangan keciwa teruskan berusaha
Allah sentiasa bersama kita
DIA tahu perancangan terbaik untuk kita
jangan mengeluh
jangan persoalan
kerana yang mempersoalan kepada kita itu kurang pandainya?
kurang agamanya?

kepada insan diluar sana
fahamilah kami
semua insan ada impian masing-masing
impian itu terlaksana dengan kuasa Allah....




MOHON BANTUAN PAKAR BLOGER

Assalamualaikum dan selamat pagi
kepada yang pakar bloger
saya nak mohon bantuan
saya dah pening pikir
kenapa blog saya jadi mcm nie
rimas saya tengok....
macam mana nak bung kotak yang belah kanan wana merah tu...




BIG HERO 6








ape yang menarik

sebelom nie aku negok baner kat opis jer
kalau nak balikdari sogo tu
naik jer jambatan tu
mesti nampak..
bener sebesar Alam
yang membuatkan aku teruja nak pg nengok
Almaklom lah lama tak nengok movie

nak dijadikan cerita adik ipor
aku datang rumah
so dia kete nak belanja
nengok movie
layan kan jerlah...

bila nengok citer nie
rase boleh release tensioooo
disebabkan baymac yang buat lawak...
aper pown baymac memang comel..
hehhehhehehhe




Monday, 24 November 2014

ELKEN - Fujita Lactose-S


pemakanan untuk mendetox usus anda
terbaik dari elken










yang mana satu keadaan anda.



the best for u


cara-cara mengunakannya

CALL HANIM UNTUK
SEBARANG PERTANYAAN



Bila saya minum dia

Assalmualaikum
lama menyepikan diri
sebok dengan hal kerja sampai blog pun x sempat nak buka
hehhehhehehhehe
nengok entry tu
mesti nak tahu saya minum aper kan
sebelom saya amik suplemen ape-ape
untuk lebih berkesan saya akan 
DETOX kan usus saya supaya 
benda yang saya makan tu cepat menyerap 
dan
virus dan enzim gila tak makan saya punya 
suplement tu.



Apa itu DETOX?
Detok @ detokfikasi adalah satu proses pembersihan tubuh dari segala kotoran dan racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedari telah masuk dan menempel di dalam tubuh kita dalam jangaka waktu yang sangat lama...

Detox juga merupaka proses penyingkiran bahan toksik @ buangan dari tubuh badan manusia .
Badan manusia juga ada sistem DETOX sendiri iaitu melalui 
ORGAN HATI
GINJAL
USUS

jom tengok apa yang anim amik untuk DETOX
ini lah fujita lektose-S
nak tahu lebih lanjut lagi 
Klik GAMBAR



testimoni diri anim lah
anim minum pukul 7.00 pagi
dalam pukul 8.30 pangi membuang
dalam pukul 10.30 pagi  sekali lagi
11.00 pagi membuang
dalam masa 4 jam nie korang tak boleh makan makanan pepejal tau..
sebab dia tengah proses usus
air aper pun bioleh minum
x kisah cuma makanan pepejal jer x boleh
lepas 4 jam boleh dah.
rasa ringan jer
walaupun perot nie macam ader orang 
duduk kacau....
ibarat mcm nasi goreng kita kacau dalam kuali tu..hehheheh
sampai mcm tu sekali imaginasi anim
hhahahhahh
aper pun lactose memang best








Friday, 21 November 2014

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura