Friday, 8 January 2016

Happy Birthday 5Month

Alhamdululillah
Harie nie genap Eryna Qaireen 5 Bulan.

8/8/2015~8/1/2016

Tepat jam 3.34 petang

Eryna dilahirkan

Hobi Qaireen
*Senyum
*Gelak
*Sengeh
*Menerap
*Pusing-pusing badan
*Nangis
&
*Suka minum susu mummy
Mummy doakan anak mummy
Menjadi anak yang
solehah didunia dan di akhirat.
Amin

Wednesday, 6 January 2016

SiPengarang jantungHatie....

Àlhamdulillah
Diberi kesihatan yg sihat
Kisah sipengarang jantung hatie
Eryna Qaireen
Semalam kena dera ngan mummy
Pakaikan hat bufday sebab
Semalam bufday kakngah
Anak bby sister....
Kekonon nak wish..hehehhe

Kenkonon nak wat photoshop lah.hehheheh
bukan senang hokey
Qaireen Nie aktif sangat seminit pun x duduk diam...
ini pun yang keberape kena snap ...
nengok hat tu senget sikit...


Salah Satu Azam Tahun Baru AKU

masih belum terlewat anim rase
padahal dah lewat rasenya
6 hari telah berlalu
tp anim rase masih belom terlambat
hahhahahhaha
lantak ler ape orang nak kate kan
azam tahu nie aku nak still ngn satu product jer.
iti lah salah satu azam aku.

now aku nak still ngn satu product jer
sebelom nie macam2 product aku amik
dari yang mahai sampai hok murah aku try
disebabkan kulit muke aku yang dah bekarat.belobang dan kasar giler tu.
baru nie aku ade try satu product D......
habis gatal muke aku.
muke aku nie dah lah2nd sikit
kalau product yang ade chemical kuat
memang akan rase gatal
tahap nak mengarunya usah kome cakap ler
sib baik kuku jari nie tumpul kalau x..
udah luke mukenya
itu baru muke belom bibir lagi
yang nie lagi sensitip
salah mkn jer
bibir aku akan kering dan mengelupas
sampai prut aku kerjakan bibir aku
kome tahu
belom liptik lagi
liptik kalau yang x sesuai memang cepat jer jadinya
now aku stil ngn product ST jer untuk liptik
Alhamdulillah dari tahu lepas aku pakai tak jadi ape2 lagi

skrg nie aku try product nie
aku tak tahu lah kome penah dengor ker tak
yang aku pasti product nie dah lame
namenya beauty sara dulunya
sekarang dah dikenali sebagai MAMADI
aku nak tunjuk sikit product yang aku guna nie




























aku x berani nak komen lebih-lebih
yang pasti tahun nie aku guna product nie
kalau berjaya aku share ngn korang semua yer
mesti korang nak tahu kenape yer aku guna product nie?
NEXT ENTRY aku cerita okey

Monday, 4 January 2016

Selamat Tahun Baru 2016

Assalamualikum
makin bertambah umurku
bila tibanya tahun baru
rasa semakin dekat dengan kematian
mesti semu orang bepikir macam aku
now hidup terpaksa diteruskan
lupakan yang lama
jadikan sebagai tauladan
apepun
impian aku tahu lepas dah termakbul
Alhamdulillah
Allah makbulkan permintaan aku pada tahun nov 2014
aku mengandung dengan berkat doa semua kawan2
alhamdulillah tepat jam 3.34 petang pada 8 Ogos 2015 aku selamat melahirkan
kalipah Allah yang telah diamanahkan kepada aku
bernama Eryna Qaireen yang bermaksud Kecantikan & Kebaikan
Qaireen kelahiranmu sangat ditunggu tunggu oleh ibu dan daddy
kerana penantian ibu dan daddy selama 4 tahun
melalui onak dan duri demimu sayang.
Alhamdulillah sekarang anak ibu membesar dengan sihat
now anak ibu dah 5 Bulan ......
doa ibu
semoga ibu dapat besarkan kamu sehingga menjadi anak yang  solehah
menjadi hamba yang mentaati perintah Allah SWT
sentiasa sihat ceria dan gembira selalu
ibu dapat susukan kamu sehingga umor 2 tahun
Amin...

Tuesday, 10 November 2015

teroback:-Raya Haji



Alhamdulillah
merasai nikmat beraya bertiga
 setelah sekian lama menungu nikmat Dr Allah
mase nie baru 48 hari baby EQ
mommydady


AnimJunior on Blog

EQ with Mommy

Friday, 24 July 2015

Selamat Hari Raya

Assalamualikum
Blog lama dah bersawang
Sempena lebaran ini
Anim dan suami ingin menyusun 10 jari memohon maaf
andai ada salah dan silap
Sempena bulan syawal yang mulia ini
Di kesempatan ini juga anim
Mohon kalian doakan anim
Agar besalin dengan selamat.
Amin.....
Terimakasih kepada yg mengunjungi blog anim
Dalam diam walaupun dimana korang berada.
#rayake2 #36Minggu2Hari

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura