Monday, 14 April 2014

Statmen Bikin aku panas..

"kalau jadi perempuan
x beranak
x sempurnalah 
jadi seorang perempuan"

statmen ini bikin aku panas saje
huhuhuhu
sabarlah wahai hati
Ujian ini harus diterima


secret admire PANDORA

hehehhehe
statment x leh bla kat entry tu
hehhehehheheh
sebenarnya dah lame bekenan ngn pandora nie
nak beli 
x mampu
gaji ciput ja....



Monday, 31 March 2014

TTC- Kisah Majun Anggun Bestari

Assalamualaikum
ini 3 minggu lepas punya cerita
hehheheehhe
ingin kongsikan bersama
di sini saya x maksudkan MAB ini tidak bagus
mungkin dalam percubaan dan MAB masih mengenali tubuh saya
menyebabkan darah keluar beketol2...

saya ambil MAB utk memberentikan period saya tak berenti
dan nak stabilkan period
kalia nie period x mau berenti
dah CD ke 18 period stil banyak
mcm hari ke2 datang period
anim still relax...
anim baca dari Agent MAB
sebelom amibil tu banyak soalan yang anim tanya
hehehhehhe
dah mcm polis anim tanya hehhehehheheh
anim buat keputusan beli 3 botol terus
hehehheheheh

anim makan lah dalam masa 2 minggu
period x berenti dan makin bayak lagi
argh lagi anim tension
memikirkan
beketol2 pulak dia keluar
bila nak basuh pad huhuhuh
menakotkan
dalam hati seandainya dah ini darah penyakit kau kelarlah dengan habis....

bila dah masuk CD 31 tak ada tanda2 nak berenti
anim dah tension memikirkannya
sebabnya nak solat kna satelkan benda2 nie dulu
masa p kursus anim terjumpa akak nie
dia cadangkan anim p homopaty

* kisah homopaty anim ceritakan next entry



TTC- Mereka begitu kuat

As salam
sekian lama aku tidak buka blog
disebabkan sibuk dengan aktiviti
kerja

hari ini
tegerak hati anim dah melihat
kawan2 yang berjaya TTC sebelom ini
My TTC Story dan Miracles of Life
dua2 bakal dapat TWIN
tp Allah lebih sayanggkan Anak mereka

Saat membaca catatan mereka
air mata anim laju
meluncur x perlu diminta dan dipaksa
saat ini berfikir
betapa kuatnya mereka
tika dilanda musibah seperti ini
bagaiman dengan diri ini
jika menerima musibah yang sama
Ya Allah
kaukuatkan mereka menerima ujianmu

(*menangis + sebak didada ketika menulis)
wahai kawan sabarlah anak2 mu setia menantimu disyurga kelak..

Monday, 17 March 2014

Kamunting Beach Resort-Family Day 2014

Assalamualaikum
lama tak pos entry
kali nie kita nengok entry bergambar 
masa Family day opis anim 
sekarang kan musim panas
mula2 nak buat pukul 3.30ptg
disebabkan cuaca panas sangat
so kitaowang pospone pukul 4.30
alhamdulillah cuaca panas terik okey sedikit kalau x abis lah muka 
time lah pentingnya sun blog
jangan lupa hehhehehheheheh
banyak game yang kita owang buat
kanak2 
lelaki
perempuan
&
 berpasangan

anim sebagai AJK permainan
so tugas anim amik markah
sibuk lah kehulu kehilir
en somi pown anim dah x tau time nie
hehhehehhehheh
sampai nak minum air pown x sempat
bayak acara yang kami masuk kali nie
semua anim masuk
kecuali kopek buah apple jer...
yang tu x masuk sebab dah tau akan fail..hahhahahhahha
almaklumlah x berapa pandai guna pisau potong buah tu
hehheheheheh
selalunya guna pisau yang bias-biasa jer hehheheh




urusetia yang tukang tulis result...memang sibuk sangat

ini games balonkusayang....
alhamdulillah dapat No 3

en somi tengah rehatkan diri... bini sibuk bekawat tengah padang

ini lari kaki tiga ...Pas nie x mau main dah kompom sakit kaki kena tali tu..huhuhu

huhuhu...ini lah yang game yang mencabar mata
cucuk benang dalam jarum

sampai kombang lah idung tu..
x masuk2 jarumnya

ini jer pic ngn en somi yg sempat snap..hehhehheh


Tarik...tarik... tarik...


TTC- aku yang sibuk

as salam
sekian lamanya menyepi
disebabkan sibuk memanjang bulan nie
dengan family day oficnya
dengan kenduri abg nak kawenya
hhuhuhuh
sibuk dibuatnya
x menang tangan dibuatnya

masaalah period yang x berenti-renti
hari ini dah masuk hari ke 26
Anim sentiasa berdoa
semoga satu keajaipan akan berlaku
period akan berhenti sendirinya
tanpa perlu makan ubat
untuk berhentikan period
kerana sudah menjadi kebiasaan bila makan ubat ini
period baru nak berhenti

apa pun anim tabah menghadapi
sabar dan tabah menghadapi ujian ini
itu makananya Allah sentiasa dekat dan sayang pada kita...


Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura