Thursday, 15 December 2016

New Year Giveaway by MF

Assalamualaikum..
dh lama akak x joinGA


Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017.
Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini,
14 Disember 2016 - 11 Januari 2017.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah:

Grand Top Referral : RM100

Weekly Top Referral : RM20
(21hb, 28hb, 4hb)

Planner x 2 winners
Topup RM10 x 2 winners
Pouch x 2 winners

*hadiah akan diupdate dari masa ke semasa*

Wednesday, 7 December 2016

onde onde lunch time


Assalamualikum
sape lapar
jangan lupa singgah ke onde onde makan
sedap sangat
layan jer lah gambar hokey...





sagu gula melaka



Tuesday, 6 December 2016

Awning Strach membantu anda kelihatan kemas





nengok hakak jadi model sambilan untuk awning strach..

kenape korang kena pakai awaning strach.mai hakak nak habaq


TESTIMONI CUSTOMER
tudung terletak kemas bila menggunakan awning strach

testimoni diri sendiri yer...

tudung nie kain satin...
memang susah nak betulkan nasib baik ade awning strach.

SAPE BERMINAT BOLEH LAH 




Wednesday, 16 November 2016

SiManis ke Wedding

Assalamualikum
Ini cerita minggu lepas..
Bila simanis baru dapat kaki.

Saturday, 29 October 2016

KOTAK

Ini kisah erynaqaireen
Kotak dan Eq memang tak dapat dipisahkan
Dari baby hingga skrg 1tahun 2 bulan memang tak dapat dipisahkan
Sampai lunyai kotak dikejarkan oleh eQ..

Kita layan jerlah gambar
Erynaqaireen dan kotak-Kotaknya

Thursday, 27 October 2016

CHIA SEED ?

 Tak mau habaq banyak2 biar gambar berbicara








Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura