Monday, 13 February 2017

Basikal Pinjam


assalamualikum
ini kisah lasweek
semua bedak2 kat kuarters nie main kat luar
so memasing bawak lah main masing-masing
salah seorang nie bawak lah basikal..
si Eq beknan sangat nak naik...
alhai anak kaki tak sampai
tapi impian tinggi menggunung
nak kayuh basikal tu..
layan lah gambar....
see dady sebagai pengajar..hehheheh






Friday, 3 February 2017

Lepak santai di TESCO



Assalamualikum
nie kisah kami
bila time tido anak 
mummynya sibok nak bawak si anak  ke tesco 
cari barang nak masak untuk esok pagi..
bekalkan si anak nak ke rumah pengasuh
masa nie mata si anak dah tak larat nak bukak
tapi maknya saje jer tak nak bagi si anak tido lagi
bagi dia jalan sendiri
akhirnya tiba kat tempat palet kosong sianak duduk..
santai....
motipnya si anak ngantuk sangat
sib baik dia tak buat perangai...


si dady pun pelik kenape eryna qaireen nak lepak kat palet kosong tu.

Thursday, 15 December 2016

New Year Giveaway by MF

Assalamualaikum..
dh lama akak x joinGA


Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017.
Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini,
14 Disember 2016 - 11 Januari 2017.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah:

Grand Top Referral : RM100

Weekly Top Referral : RM20
(21hb, 28hb, 4hb)

Planner x 2 winners
Topup RM10 x 2 winners
Pouch x 2 winners

*hadiah akan diupdate dari masa ke semasa*

Wednesday, 7 December 2016

onde onde lunch time


Assalamualikum
sape lapar
jangan lupa singgah ke onde onde makan
sedap sangat
layan jer lah gambar hokey...





sagu gula melaka



Tuesday, 6 December 2016

Awning Strach membantu anda kelihatan kemas





nengok hakak jadi model sambilan untuk awning strach..

kenape korang kena pakai awaning strach.mai hakak nak habaq


TESTIMONI CUSTOMER
tudung terletak kemas bila menggunakan awning strach

testimoni diri sendiri yer...

tudung nie kain satin...
memang susah nak betulkan nasib baik ade awning strach.

SAPE BERMINAT BOLEH LAH 




Wednesday, 16 November 2016

SiManis ke Wedding

Assalamualikum
Ini cerita minggu lepas..
Bila simanis baru dapat kaki.

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura