Thursday, 10 May 2012

Segment: Aku Terjah Kau kau Terjah Aku


Lai...lai.....Kita join dier
bila lagi nak terjah2 rumah oarang nie
kita bkn nya GENG Melodi ..
nak Terjah orang jer
Jom Terjah...Jom Terjah......
Jom...Jom..Jom....



kenkawan jom lah kite terjah dier :

pada kenkawan yang nak join sila lah ikot entry nie yer:

Follow Blog Nie
Buat Entry " Segmen : Aku Terjah Kau , Kau Terjah Aku "
Letak Banner kat entry , Link  Blog Nie
Tag 3 orang membe blog
Hantar link kat comment , Blog Nie  Link lain xkan di layan


14 comments:

사유리 하나 (SH) said...

lawat kawasan sini...dr segmen sama .. done follow

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

aneem said...

thanks melawat anim....
mesti punya nem x lupe ....
as salam perkenalan

ATIQAH said...

salam singgah
dari segmen sama :)
id follower: ATIQAH

✿ Nani ツღ said...

Terjah dari segmen yang sama .... ^^!

http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

aneem said...

walaikummusalam...
peach 2 u....
thans follow anim...
insyallah anim follow balik

aneem said...

me 2....as salam perkenalam dari anim
moga ukwah ini berpanjangan..
amin
anim follow dear

Rafflesia™ said...

as-salam...
syieda datang terjah dari segmen yang sama.. -.- selamat berblogging!

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

aneem said...

walaikummusalam
thanks sudi terjah blog anem
selamat sudah ya....
wokey ..
anim follow

deqjamucuxx said...

terjah itu best .
jom klik2 c ni : http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

waniey20~ said...

dari segmen yang samE !

done Follow u , hit me back yup :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

aneem said...

yeeeeeeeeee haaaa..
jom...jom..
thanks sudi kunjung ke sini
i follow u

!em@ GurLz said...

hye..
iema dtg singgah sini smbil follow ^^
dr segmen yg sme

http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

aneem said...

me tooooo
i follow u 2.....
wokey gurlz..gurlz....
thanks singgah sini n follow me

aneem said...

as- salam
hai..hai...
thanks sudi singgah sini
sambil follow kite
same lah kite

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura