Tuesday, 24 July 2012

Sebok ngan barbie princess

hehehhe
sejak akhir2 nie
sebok nengok
movie barbie princess

gara2 tertengok katon pada 1 harie 2
katon barbie princess2
hehhehehhe
mcm besh jer

sbb x dapat nengok abis soh lah encik husband
tolong donlowdkan
aper lg mayak giler dia tolong donlowdkan
pas 2 masukkan dalam anset
leh lah nengok bila boring hehheheh

almaklomlah kat umah x der computer
so nengok jer lah dalam anset
hehhehheh


Monday, 23 July 2012

Indah Bersamamu

indahnya ramahdan kali ini
terasa nak jer Bulan Ramadhan sepanjang tahun
hehhehehheh
tau x kenapa

bila berbuka bersama suami
indahnya
bila bersahur bersama
berbuka bersama


Friday, 20 July 2012

Salam Ramadhan

SALAM RAMADHAN UNTUK SEMUA

Alhamdulillah
bertemu kembali Ramadhan kali ini
21.7.12 
bermulanya ramadhan 




Thursday, 19 July 2012

Baru masuk koje

setelah 5 hari meninggalkan tompat koje
ahirnya ari ini aku kembali
ye hahhahahhaha

mai ja kojer
huhuhuh
manyak kojer kat atas meja
hehhehehhe

rasekan
nak p kursus sangat kan
ahaks

kalau x pergi kita x tau kan....
hahhahha

p/s: cayok anim u can't do it

Friday, 13 July 2012

Eqbal Zack:Brisbane Giveaway

lai..lai kita join Giveaway nie mane lah tau kan
kot2 bertuah
walau x dapat p Brisbane
dapat Giveway dari Brisbane pown jadilah hehhehhe
jom join ramai2 kawan2
klik kat 
sini
Eqbal Zack:Brisbane Giveaway


3 kotak pensil kangroo
comey kuit sangat....


4 key chain
2 tempat letak syiling comey bangat...


sape nak sila lah join yer
mana lah tau ada rezeki ....
AMIN


sok nak nengok BBy Irdina

Alhamdulillah
Irdina dah keluar Ospital
So
cadanya esok nak nengok Irdina
so jalan2 kat Nilai lah
hehhehhe
Singgah sebentar Di Nilai 3

Thursday, 12 July 2012

Rahsia

Mudah-mudahan ia menjadi kenyataan amin
selama ini ada impian
tapi
mcm x yakin
ada nya dia kini aku yakin

Amin...

Wednesday, 11 July 2012

anniversary 10 month Yayang

Alhamdulillah
telah 10 bulan lamanya  selamat diijabkabulkan
mcm mimpi jer((cobit pipi sikit...eh betol lah)
oH betol ropenya
hehhehheh

yayang selamat ulang Tahun BULAN yang ke sepuluh
moga hidup keluarga kita dipenuhi dengan keberkatan
kebahagian
saling sayang menyangi
dikurniakan zuriat yang soleh dan solehan
moga kebahagian kekal hingga akhir hayat
moga doaku diperkenankan olehNYA
Amin.....

Love u so much......

BBY masuk Wad

kembali ke ospital
smlm call adik
tanya bby mcm mane
sbbnya x p tido sana semalam
balik tengok rumag
sbb rumah dah tunggang langang jadinya
hahhahahah

adik g tau ondway bawak bby p ospital
sbb bby kena tahan wad
jena kuning
cian bby
baru 2 hari tido umah dah kena
balik ke ospital
aduhai
papepown moga bby sihat

adik g tau bby kat ospital
mak bby x boleh tunggu sbb x der katil
cia bby sorang2 kat ospital
huhuhuh

Kuning bby sangat tinggi
254.9 (semalam)
sblm dimasukan wad
huhuhuhu

doakan bby adik saya
cepat semboh yer
amin...

Tuesday, 10 July 2012

Litte princes


Alhamdulillah 
setelah 6 hari dikuarintin di hospital

akhir nya boleh jugak nengok bby baru nie
hehhehheh

bby nie baru balik ospital
masa saya sampai 2
dia pown baru sampai rumah jugak
hehhehhehe

nak tau namanya
antie anim powm lupa lah
jap
jap..
jap
nak ingat


ops....
nama saya
IRDINA  ZULAIKHA
saya berumur 
6 HARI
baby nie ngantuk... sbb kat ospital orang asyik kacau dier jer

dalam tido pown boleh senyum yer.....comeynya


masam lah pulak.....

Friday, 6 July 2012

kelam kelibut

nak tau kenape
hehehhe
al kisahnya
adik saya
dia wat hal pulak
hal aper
kome nak tau ker
hehehhe
halnya
dia nak bersalin
hehhehehheh

cam nie citernya
dia call mak tanya mcm mana tanda2 nak bersalin
sbnya dia x ada tanda nak bersalin pown
selalunya air ketuban pecah
so dia x der aper2
just sakit pinggang jer
mak pown aper lg kalot lah
lg pown dia sakit pg
call mak lak petang
tak ker risau mak dibuatnya
dengan kelam kelibut abg cakap kat mak
siap pelan 2
dia carikan kereta nak hantarkan mak 
dekat rumah kak
kirenya
posjer lah mak nie hehhehe
bila dah sampai rumah kak 
kak call bg tau hal sebenar
tyme 2 x tau paeper lagi 
ingatkan x der paper
rupenya diaowang dah kelam kelibot
hehehhe
sampai lah mak kat umah kakak kat Sg Siput
dah sampai sungai siput
abg iporkun kakku dah tau perangai mak aku
kompom dia x tido punya lah
mesti kena hantak gak lah
nak dijadikan cerita kaka aku x leg antor lak
sbbnya mak mentua dia nak buat kenduri
then anak dia nak balik IKBN arie sabtu nie
so terpaksa lah pos kan mak ekat aku
malam 2 dalam kol 11.00 pm
aku amik mak kat tol slimriver
sampai sana dah kol 1.30am
patah balik sampai kat seremban dalam kot 3.00 am
x p rumah dia sebab kunci rumah ada kat suami dia
suami dia dah stay back kat
hospital takot adik aku jadi aper2
huhuhuhu
mlm 2 aku drive balik nilai 3
dalam kol 5.30 aku sampai aper lg...
nampak bantal terus tido tunggu aper lg
ZzzZZzZzzZzzzzzzZzzZzZ
ini lah adkku yang wat aku kelam kelibut ngan My MUM


Tuesday, 3 July 2012

Monday, 2 July 2012

HOLIDAY @ Gold Coast Morib For 2

Sekarang RM 188 
Harga Biasa RM664
rugi kalau x beli nie
jom ramai2 serbu 
Gold Coast Morib
klik sini kalau nak beli







2D 1N
Studio Suites (2 People)
+
Breakfas 2 people
+
Water Theam pass 2 people
+
Dinner 2 People
+
Free 5 minits ATV Ride On the Beach @ Motorized Bicycle Ride within resord

Berakhirnya EURO

ye hahhahahha
jeng..jeng..jeng.....
tamatlah sudah EURO
so kita tunggu 4 tahun lg yer sape yang Menang

semua dah tau kan 
Spain Menang

Memang Power R
World Cup pown Dia Menang 
EURO pown dia memang 
memang Raja Bola sepak lah
x sangka Lak leh belasah Italy sampai 4-0 2
huhuhuhuhu
mcm x cayer jer

Sunday, 1 July 2012

welcome JULAI

welcome julai
rase2 kejap jer yer
dah masuk pertengahan tahun
dah x lama dah bulan ramdhan
pas 2
Sya'aban bakal meningalkan kita

Ya Allah begitu cepat masa ini  berlalu
maka begitu cepatlah Usiaku bertambah
maka cepatlah
malaikat maut menjemputku



Heliza Helmi .....ngan sape 2

hehehheh
dengan sape 2
hehhehheh
tyme nie 
majlis Irma Hasmie kawen
sedondon 2
gojes abis lor

Amin Idris N Heliza Helmi 
tiut miut...comey lotey
nak tau naper
.
.
.
.
.


dia sebagai pengacara masa majlis nie hehheh





Awan Dania & BBF dah Kawen


masih ingat lg x citer Awan Dania 2
ingat x 
diowang nie dalam citer 2 kamcing giler
hehhehheheheh
comel kan diowang nie

pic: nie sumber google




Irma hasmi Dah kawen


Alhamdulillah
kawen juga Dia

dengan pilihan hatinya
moga Allah memberkati majlisnya
Amin....
Jom laynzzzzzzzzzzzzzzzz
nak lebih banyak klik SINI

pic : sumber oh Bulan





Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura