Friday, 12 June 2015

carkotewSANI at taman tasik titiwangsa


hai..
gara-gara teringin nak makan carkotew 
aku pun menggogle lah yg mano paling best di kl dan yg paling dekat dengan rumah
mase tu dah pukul 6.30 petaang
akirnya dekat taman tasik titiwangsa yang paling dekat dengan rumah..
ape lagi terjah lah aku dengan suami
sib baik express


nengok tukang masak carkotewnya

abaikan muka bangun tido yang lapor.....
pakai tudong loppaz celop..hahhaha

yang kelaparan menunggu carkotew siap

sila beratur yer utk bayar

special..ado telur mate

 yang biasa jer


licin maknenya sedap lah tu...hahahhah

2 comments:

farwizah darwisha said...

Bestnye char kuew tiow

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura