Sunday, 14 June 2015

Warehouse Sale

Gara2 kat rumah langsir sliding door tergantung.kami ker jualan warehouse ini utk cari langsir. adik anim punya idea.sebab sebelah kilang dia yg buat jualan nie.sebelom tu suruh dia p sevey dulu.hehehhehe
Memang berpatotan.puas hati walaupun pokot rabak.hahhahhahha
Layan jer lah gambar....
Anim x mau citer bayak2. Okey

2 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Takpe la rabak sikit tuk raya..hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura