Friday, 12 June 2015

Bedung merangkap Selimut LittleQalip

Assalamualaikum....
hai semua..
lama x menulis kan mesti rindu


disebabkan mood mak buyong sangat malas hingga terjunam ke dalam gaung
so bersawang lah blog nie tak diupdate
sampai en yayang tanya bila nak update blog..
hheheeheh
ops...balik pada entry
pic tu lah bedung littleQalip yg anim suping kat nagoya Jalan tar dan Nagoya Rawang
harga sama jer x ade bezanya...
hehehehhehehhe
semiter RM 5.80 rasenya
just beli 1meter jer cukup...
balik buang tepi kain dan terus pg jahit tepi tudung
dah satel buat bedung......
tp yg purple tu kakak kedai potong senget...so x lah jadi same...
x per lah nak buat mcm mane mase beli x cek...bila dah sampai rumah baru cek...

3 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

samalah kita...dah makin hampir nak bersalin ni dah smakin malas nak update blog...

wah..bedung buat sendiri ea...

mawar berduri said...

Fiqa pun buat sendiri juga bedung untuk 2nd baby nie..murah@jimat kan...

Fiqa masukkan awal dalam bloglist mommy fiqa..hehe..senang nak terjah entri nanti...

Anim Daim said...

Siti:hehhehheu mood ke laut....
Yup buat sendiri...sebab nengok yg beli tu mcm x puas hati jer.... Mcm mahal jer.

Mawar:- tau x per...kalau ke kedai berganda2 harganya.mcm x berpatutan jer....
Bagui...memang pun

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura