Thursday, 19 September 2013

Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2013

as salam 
kali nie anim nak join GA yang cikgu ayu buat..
jom kawan2 kit ajoin...

klik baner kalau sape nak join yer


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
anim copy dari tuan tanah:-

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. macam biasa... letakkan banner diatas yer...ayu suka sangat bunga ros..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
4. buat tajuk " segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013 " 
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

segmen DIBUKA  sebulan hingga 18/10/2013 jam 10 malam



19 comments:

Nico Nabiela said...

Dari segment yg sama..jom singgah blog sy :D

http://niconabiela.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Anim Daim said...

thanks..sy dah singgah blog awak....
:>

AyuInsYiraH said...

terima kasih banyak2 ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai bloglist...nanti boleh la sama2 kita blogwalking ke blog rakan2 blogger yang lain...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam kenal...dari blog ayu...blogwalking

Azlealee Bashir said...

Dari segmen yg sama.jom singgah blog saye .

http://chenachenis.blogspot.com/2013/09/segmenbloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Asmar Arafad said...

hai slamat bersegmen, dtg follow balik nie...

rinoa squall said...

Assalam...balas kunjungan...
All the best and good luck...^_^

Normi Nieza said...

singgah dr segmen yg sama..:)

Filzah Azzahra said...

terima kasih kak sbb bw blog kita.. follow sini..

Syazrin Rayhan said...

dtg bw dr segmen, salam kenal...

http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah-tahun-2013.html

nur farahain said...

datang dari segmen yang sama
SEGMEN BLOGLIST ISTIMEWA AYU INSYIRAH
follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

Zara Alisha said...


datang balas kunjungan dan follow dari segmen yang sama
http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Zara Alisha said...


datang balas kunjungan dan follow dari segmen yang sama
http://zaralisha.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

LienLiendot said...

hye awak! bw here. lin dtg dari segmen yg sama. salam kenal.btw, done follow

http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Filzah Azzahra said...

goodluck kak

ubai ismail said...

dri segmen yg sama..follow sini yer ^^

Nurfaezah Abdullah said...

fae follower #161 ^^

Yun Sing said...

Balas kunjungan :) Good luck ! ^^

JAMIL HASHIM said...

SALAM.

DARI SEGMEN YANG SAMA.

DONE FOLLOW

http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura