Wednesday, 20 November 2013

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah


As  salam
pertama sekali nak ucapkan banyak2 terima kasih pada bloger
ayuninsyirah sebab sudi jempot anim
join sagmen
almaklomlah lame sangat tak join sagmen
sebokkan diri dengan kerja
hehhehehe
paper pown jom kita join sama2

bloger comel yang kena tag:-



KLIK BANER NAK JOIN

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari SABTU 30/11/2013 jam 11.00 malam

semua nim copy dr blog ayuinsyirah...maaf yer k.ayu


18 comments:

Kisah Si Dairy said...

GOOD LUCK...

damalkamis said...

Selamat bersegmen..

Anim Daim said...

Kisah Si Dairi: join lah bagi meriah hehhehe

damal kamis: thanks

AyuInsYiraH said...

terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

suhaida salim said...

Salam perkenalan...dari segmen yang sama...

http://nutrientlife.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Aisha Fauzi said...

Siggah sini balas kunjungan :) salam perkenalan :D

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Pha Is said...

datang blogwalking sini.. singgah dari segmen yg sama..

amira solehudin said...

Salam kenal dri segmen .. Follow sini .. http://gadizspectacles.blogspot.com

Sharfynarz Sharfnie said...

Hye ! Dari segmen yg sama http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

permatabiru said...

dr segmen yg sama done follow #186

follow me back
http://permatabiru0310.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Diek Sha said...

follow sini :)

http://shidasitusini.blogspot.com/

Akif Imtiyaz said...

Assalamualaikum...
Alhamdulillah ..
Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama
DONE FOLLOW !!!
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Liyana yan said...

Salam dari segman yg sama :D

http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

nanakimie said...

singgah dari segmen yang sama:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Cik Cammy Lia said...

dri segmen yg sm..folo cni

Jie Susanos said...

Salam knal..Dari segmen yang sama..sambil2 tu follow sini..slmt bw ke blog kawan2 semua..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Asma' Sah said...

http://asma-sah.blogspot.com/2013/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Singgah sini .. done follow

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura