Friday, 15 November 2013

jom berdensa......


buat akak BATIK PINK thanks
sebab bagi idea berdensa bersama zumba
best lor nengok dia punya senaman
itu baru nengok belom cuba lagi 
kalau dah cuba kompom termimpi2 sampai tido nie

semalam start download dia punya video
dr You Tube & face  Zumba Linda Edler 
wow besh sangat nengok gerak tari zumba dier
kompom sihat menawan mcm dia pas nie
ahaks......

petang jap lagi start lah misi laki binik nie nak 
berzumba bersama linda edler....
eh linda edler  datang umah anim ker....
x lah
just dia ngajor dalam TV jer
kita owang ikot jer lah....
hehhehhehhehehheh




6 comments:

Aefa Aerisya said...

hehe. selamat berzumba :D

Farah Waheda Wahid said...

zumba fitness memang tengah in sekarang ni anim... he he he...selamat berzumba yer...

*baru jer nak update entri pasal zumba fitness ni... *_^... nantikan... In Shaa Allah...

Kisah Si Dairy said...

kalau gitu boleh try jugak...ramai yang dah sebut...

BaTiK_PiNk said...

Selamat berzumba ye.....kuatkan semangat....nanti lama2 akan jatuh cinta pada zumba....

Nurfaezah Abdullah said...

wonder dri mana dtgnye word zumba hehe all this time kiter dgr aerobic je..

Anim Daim said...

aefa: thanks..

farah: hehhehe..jom.jom.zimba..zumba....
mesti kena komen nanti hehhehhe

si dairy:
jom try..bes sesangat..boleh kasi pecah lemak

batik pink; baru nak jatuh centa nie hehheheh

faezah: sweeden kot..ngah famaus amous skrg nie rugi x coba....


Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura