Friday, 20 March 2015

ready to move

assalam
ini cerita semalam
setelah hampir sebulan
kami packing barang2 untuk pindah akirnya
hari yang ditunggu untuk angkut barang tiba jua
huhuhuh
sangat memenatkan..
tetapi syukur Alhamdulillah semuanya okey
bby pun okey...
tp ade cerita dimalam hari nanti anim bg tau next entry


Peti ice & washing michine



perabot -perabot

katil

barang yang dah ready

belakang tu penuh dengan kotak...

barang2 dapur....for main masak2..hehhe

5 comments:

Permatabiru said...

sy pun tgh get ready next week nak pindah rumah..ahhh malasnya nak mengemas...:(

Anim Daim said...

kemas jangan x kemas...heehhehhe
fasa barang besar2 dah habis angkut...tingal yang kocik2 jer kat umah lama tu.

kisah_hearty said...

Perkara paling tak suke nak buat ialah kemas barang selepas pindah..huhu

Ansal Ternak Agrofarm said...

fuuhhhhh banyak tu barang, jenuh jugak nak mengemasnya nanti lepas selesai berpindah

jemput singgah blog kami :)

Iza Rohaiza said...

semoga dipermudahkan urusan mengemas :)

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura