Wednesday, 30 May 2012

SEGMEN : Misi mencari Bloglist Jun


kawan-kawan mai lah kita join sama2
ini kisah benar aku x reka pown
dia keluar dari hati
bukan omong kosong
layannnnnnnnnnnnnnnnnn



nak tau bloger yang memberi inspirasi kepada sy ek:
nie lah bloger pertama
 yang bagi semangat kat sy utk 
terus menyambung perjuangan bloger sy
walaupown pd masa itu hanya
dia seorang sahaja Follower sy
thanks ikin bg semangat kat anim
(shy...shy...shy....dia x tau pown dia pembakar semangat aku)
anim doakan ikin selamat melahirkan BBy dengan selamat
Amin
p/s: dah bersalin jgn lupa bg tau yer

nie lah 1 lg aku nya inspirasi bloger
coz kat sini boleh belajor mekup
gadis comey yang besiung nie
hehhehheheh
tiap kali kite komen dia x penah
 miss comen kita balik
itu membuatkan
aku gembira n rasa diterima
teringin nak jumpa 

x pernak ku tahu dia ada blog
aku pown x berapa tahu dia siap
yang aku tahu dia Lecture kat UPM
&
yang aku tau dia pencerama semasa aku sertai kursus
pengurusan masa Berkesan
tetiba aku terjah Blog orang Aku Jumpa dia
aku suka dia Punya monolog,aku suka dia punya cerita
dia memberika insipirasi kepadaku
untuk melihat dunia ini luas
melihat dia di negara orang
bolehkan aku menjadi seperti dia
tekun,rajin,tabah 
Gods luck Dr Notts

tunggu dulu ada 1 lg...

nie memang famous amous
akak gojes aku pangil dier
map akak
Nak tau kenapa
aku suka jalan cerita dier
kisah hidup dia
kasih sayang dia
macam2 lg lah
yang penting ayat2 dia gojes untuk aku baca hehheheh
kalau sehari x baca memang x sah.....
sentiasa menungu dengan entry barunya
teringin nak jumpa 



2 comments:

Pecinta pink^^ said...

salam..terima kasih join segmen saya..senarai peserta dan bloglist Jun dah di update..Jemput blogawlking..ye..maseh sangat.Klik link http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/update-senarai-bloglist-jun.html

aneem said...

WAALAIKUMMUSALAMM
sama sama kasih
sy dah lihat dah
terima kasih dari sy kerana sudi menempet blog sy

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura