Friday, 9 November 2012

Service Lambat

hari nie aku p satu pusat service satu kamre nie
hhuuhuhu
sangat2 lah menyakitkan hati
dah lah lambat
si minaci nie wat boleh pulak wat x sedar no aku
huhuhuhu
tersangat lah benganya aku
orang x berapa ramai pown
1 orang costoumer jer yang bahagian Collection
boleh pulak cukup time dia close mcm 2 jer
memang menyakitkan hati betol lah.
aku dah lah kalot
nak balik opis balik
huhuuhhu
kalau service center lain semua nya dekat kl
yg dia nya jer
terceruk nun di area subang



2 comments:

MarliaMarble said...

sekarang ni banyak tempat service tak berapa bagus..tapi bayar mintak mahal..isk3..

CIK PUAN HANIM said...

bengan tahap gaban tyme 2..rasa nak nangis jer

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura