Wednesday, 28 November 2012

Terima Kasih Sayangku

Entery nie dah lapuk....
sbbnya aku simpan dalam draf x edit2 hehehheh
di sebalik Terima kasih ini
Buat suamiku tercinta

Dirumah
aku cuma ada TV dan handset 
yang menemaniku
kerana suamiku
nun jauh di Teluk Intan
disebabkan rezekinya di sana
aku terpaksa akur

Aku yang disini
ditemani Tv dan Handset sahaja 
untuk menghiburkan diri dikala sepi
setiap malam hari

Laptot pown x ada
TV pown x ada Astro
(Aku rasa rugi sbb aku dok sorang2 jer kalau nk amik Astro)
internet pown aku tompang Wireless umah abg ipar aku..
itu pown mcm Cip Smore
hahhahahha

then 
suamiku membelikana aku
 FULL HD MEDIA PLAYER
&
ASTENAL HARD dISC 1 TERA
untuk aku negok movie dikala tb x ada citer besh
suamiku nie memang kaki Dowload citer
aper yang aku nak memang dia download 
Nora Elina ker
Adam hawa ker
macam2 lg lah
dan dia akan tinggalkan sebelom dia balik ke tempat keje
(dia memahamiku disini...yg sepi)








4 comments:

fandyz said...

wah.. bestla layan movie.. :)

CIK PUAN HANIM said...

layan jer fandyz kalau x besh pown hehheheh

zOeY zAu YaH said...

kesiannya.

CIK PUAN HANIM said...

Zoey dah biasa dah...
wekeend baru jumpa...
hhehhehheheh
sbb dah mintak tukar tp belom dapat lg
huhuhu

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura