Thursday, 16 May 2013

Rahim Tinggi

banyak kemungkinan yang meyebabkan kita x boleh mengandung
rahim rendah
rahim ketepi
rahim ke belakang
rahim bengkang bengkok
x ada rahim
dan salah satunya rahim tinggi

Baru aku tahu
jenis2 kedudukan rahim
setelah mengalami masalah ini
huhuhuhuhu

selama ini aku buta akan tentang rahim
hehhehheheheh
setelah aku mengalami situasi ini
aku sudah mengenal apa itu rahim

rahim tinggi my b disebabkan kita aktif
semasa ramaja dahulu
yer aku akui aku memang aktif
main bola jaring

paper pown aku bersyukur kerana dikurniakan rahim
Amin.....
sesunguhnya Allah itu maha Kaya
yang tahu segala galanya



6 comments:

cinta03 said...

saya rasa sy nie pun rahim tinggi la...huhuhuhu.. tapi alhamdullilah, saya dah ada anak 3 org.

cinta03 said...

saya rasa sy nie pun rahim tinggi la...huhuhuhu.. tapi alhamdullilah, saya dah ada anak 3 org.

Izza Sakura said...

Yke kak,tkpena dgr sebelum ni mklumlh sy anak dre lg memg tkkisah psl benda2 ni hihi tq share

Anim Daim said...

Cinta03
Alhamdulillah....
mesti comey kan anak cinta
hope jadi seorang ibu yang mitahil...

izza Sakura
yer adik akak pown x penah amik tahu sebelom nie
setelah mengalami masalah ni
teringin nak share..
sbab bayak benda yang membuatkan kita strees bila orang tanya pasal anak setelah lama berkahwin.:(

cinta03 said...

tak per..jgn stresss..nnt semakin kita stress semakin susah nak lekat... hanya enjoy the game. tue tips paling penting..
mulut orang nie kadang jahat, takpikir hati kita yang menanggung..

Anim Daim said...

cinta03
anim berusaha untuk melawan kesedihan tp x berupaya.
kalau x tanya is okey
bila ditanya rasa tetiba jer nak hujan ribut...

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura