Tuesday, 4 June 2013

SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 DEEP GRAY harga RM 3.30

as salam
sapa nak tau rahsia untuk dapatkan gadjet semurah ini






SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 DEEP GRAY
dengan harga 
RM 3.30 
harga sebenar RM 2199
less 99%
korang nak x

kalau nak 
jom join 

klik Gambar
cara 2 nya:
first mestilah kena register

jangan lupa register
isikan yang mana penting 
lepas korang register semua
korang akan dapat token free
boleh lah korang try BID apa yang korang inginkan 
kalau rasa x cukup token korang boleh beli

hanya 3 step sahaja
pilihlah Pack mana yang korang nak
selalunya
anim x beli melalui Pack nie
anim akan bid untuk dapatkan harga yang murah
boleh lah jimat sikit duit hehehhe
mcm nie


nie lah token yang berjaya anim BID td
dapat lah disakaun dalam 48%
RM 19.50 jer dari harga sebenar RM 37.50
dari harga sebenar...
1 token RM 1.50
jimat kan
ops..token nie  ada due date nya jangan risau
kalau kita x ada duit tyme 2 pown boleh post pone dulu bayaranya

bila nak bid dia ada cateria2 dia antaranya ini lah yang kita perlu tengok pada 
barang  yang kita nak bid 2
korang juga boleh set auto bider
sbb malas nak guna manual kan
tp ada barang yang terpilih jer yer.
nie lah barang yang tengah hot dipasaran 2
boleh dapat dengan harga RM 3.30
korang x nak ker
huhuhu
daripada bayar 
beribu2
huhuhuhuhuhu
anim pown nak tp tyme nie x sempat nak bid
sebok ngn kerja
hehehheheh

nengok banyak barang yang mahal dipasaran dapat dengan harga murah
huhuhu
RUGI ..RUGI













2 comments:

Sukma Haron said...

dah daftar , tapi belum sempat nak bid lagi....token tu banyak sangat, takut tak mampu jer.....

Anim Daim said...

bid lah token yang free 2...boleh dapat diskaun....
x perlu beli yang mahal2 2..
insyallah ada rezeki boleh menang

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura