Thursday, 22 August 2013

Segmen Follow April hingga Disember 2013

as salam
dah lama x join sagmen
entah lah tetiba mimpi aper leh join sagmen nie pulak
hehehheheheh
paper pown kalau saper yang nak join 2 
KLIK BANER YER

ini Syarat-syarat penyertaan dari tuan punya blog yer:

  • Mempunyai Belog (Wajib)
  • Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
  • Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk " Segmen Follow April hingga Disember 2013"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
  • Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja

Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013

5 comments:

Maria Firdz said...

Selamat bersegmen... n good luck.. :)

Anim Daim said...

thanks maria......
awk pun join lah sama

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Good luck Aneem...cantik header dia!!

Anim Daim said...

welcom
thanks akak.....
mesti dah lame x sekodeng sini kan hehehehe

Asha Lya said...

cantik blog awak..

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura