Wednesday, 13 November 2013

Aerobic di dalam rumah..





senaman boleh dimana sahaja
antara nak atau x nak sahaja
sejak 2  cari tip nak kuruskan badan nie
aku mintak en suami cari kat you tube
video aerobik

en suami pown bersemangat lah cari
alhamdulillah jumpa
semalam ( 12.11.13)  kami dah start aerobik
tekinja kinja ahaks laki n binik kat ruang tamu
hahahhahahha
rasa lawak pown ada
yang penting pintu tingkap n kipas angin kena tutup
x pasal2 nati orang sekodeng pulak buat free show jer
heheheheehhehhehehhe

lebih kurang 1/2 jam jugak lah kami
aerobik dalam rumah
suami aku bepeluh sakan
macam nmandi hujan pulak
aku lak
pakai baju hujan
nak bagi panas untuk mengeluarkan peluh
hehhehehhehheheh
diet2 jugak senaman2 jugak....
hehehhehhe

* berusaha menurunkan berat badan.....ke 50KG now 65KG



5 comments:

Kisah Si Dairy said...

bagus buat kt rumah nie

BaTiK_PiNk said...

Jangan lupa try zumba..... :)

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Awesome!!!

Aefa Aerisya said...

hehe.. best pulak aerobik kat rumah ni.. aefa selalu g jogging je. sambil cuci mata hehehe

Farah Waheda Wahid said...

tunggu sok sok ai dah sihat betul lepas dari confinement..ekekeke... boleh buat exercise ni...

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura