Wednesday, 13 November 2013

TTC-derma darah pada CD21





hari ini adalah hari ke 21 mengikut pengiraan
period anim start 24.10.2013
so hari ini anim dengan relanya memberikan darah
kepada kak misi utuk dia main masak2..
hehhehehheh

semoga result anim okey....
In Sha Allah...

Pagi ini dalam kenangan
pagi sampai opis 7.30pg pastu bekfast
menunggu teksi di LRT titiwangsa...
selalunya aku rasa banyak jer teksi menunggu customer
tapi  kali nie tebalik pulak
customer tunggu teksi..... my b pagi kot semua orang sibuk hal masing2
almaklomlah first time naik teksi p HKL..
selalunya naik Monoril turun kat Cowkit  pastu aku jalin kaki n amik shuttel..
tak pown en suami anim hantarkan..
then lagi satu anim naik kereta jer
disebabkan kereta masuk WAD icu terpaksalah naik teksi
lama jugak nak tunggu teksi pagi2 nie..huhuhu
mau bepeluh jugak.......
lebih kurang pukul 8.15 baru dapat......
tambah teksi kali nie RM 3.80.....
kalau naik monoril jimat lah tp kena jalan kaki pulak..:)

anim sampai kat bilik 14 tpt mengambil darah
letak borang , pastu kepilkan dkt kad..kad 2 tulis no 4
maknanya anim no 4.... lebih kurang 10 minit nama dipanggil
x sampai 5 minit semuanya siap...
sebab
hari ini staff nurese yang amik darah selalunya k.misi
 yang amik darah may b k.misi sibok kot padahal
x ramai orang pown ada lah 2 3 orang jer...
yang aku nampak orang minum air gula dan ujian air kencing itu jer.

siap semuanya
boleh balik lah...aduh..masih befikir nak balik naik monoril atau teksi...
alahai malasnya nak nunggu Shuttel n jalan kaki ke monoril..
tetiba lak tengah tunggu shuttel
teksi lalu...
tahan jer lah..
malas pikir banyak sbb nak sampai awal kat opis
lebih kurang pukul 9.00 anim sapai opis
dengan kadar bayaran teksi RM 4.00 mahal sikit dari pergi
sebab jem kat jalan jalan tun razak
itu jer.hhhehehehh

* misi amik darah hari ke 21 done..
* next misi menunggu datangnya cik P



4 comments:

Kisah Si Dairy said...

cerita lagi ye nanti....nak tau jugak

Anim Daim said...

okey...
In Sha Allah
terima kasih sudi baca apa yang saya kongsikan

Farah Waheda Wahid said...

semoga segalanya baik2 yer anim...

Anim Daim said...

thanks
kerana mendoakan anim....
Farah pown sama....
semoga semuanya selamat

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura