Tuesday, 3 December 2013

TTC- HSG ditunda



kalau ikotkan hari ini lah tarikh anim buat rawatan HSG
HSG ini mcm x-try kita punya rahim n tiub Filopio
nak nengok adakah dia okey maksudnya
senget ke , kena block ke  dan sebagainya.
disebabkan cik P belom stop lagi terpaksalah pospone ke next cycle.
dah 2 kali anim pospone
arie 2 pospone sebab DR x ada...katenya DR ada exam
kali nie pospone disebabkan anim pulak
mungkin ada hikmah disebalik semua ini

kalau ikotkan sebenarnya
anim takot sangat nak wat rawatan nie
takot VS malu
ahaks........

kalau orang nak besalin tu lain lah
sebab sakit dah x ingat apa dah..
hahhahahhahha
nie mcm nak p wat pap smear 2...huhuhu
mau x takot VS malu....

hlangkan rasa duka dan nestapa
mari lah kta bergembira
oh lalallalallalalal

cik p nie datang sikit2....
this cycle
my b CD ke 7 anim p makan buah durian
disebabkan teringin sangat tyme 2
lupa pulak pasal cik P ni huhhuhuhu

lepas nie anim ingatkan diri anim kalau cik P datang
say NO utk buat durian n seangkatan denganya
huhuhuhuhu
mau tak takot cik P datang macam Hari 1
2 3 kali kena tukor.....
hhuhuhuhuh
mungkin ini ujian Allah buat anim....

nie alat yang akan dimasukkan
ni lah rope n gayanya...oh tidak







6 comments:

Cik Cammy Lia said...

nape anim kne buat tu? ngeri plak tgk alat tu hehe

izan mama mia said...

akak pun pernah lalui ujian ini...agak sakit sikit je..waktu dia push air...terasa tau..hihi..apa nak malu dik..kita usaha nak ada anak sendiri kan... kebalkan je hati... ini proses awal banyak lagi prosesnya... mg nnt tak tangguh lagi...

akak doakan mg semuanya ok dan nnt ada rezeki timang anak...

Anim Daim said...

Cik Cammy Lia:
lia nie lah proses untuk mengetahui keadaan rahim n tiub filopio kita. sebab anim tengan buat rawatan kesuburun untuk memiliki zuriat. hahhaha anim lagi ngeri hehhehehhe.
doakan proses ini semuanya selamat..amin

Anim Daim said...

izam mama mie:
takot nie mama...
ooooo itu lah pasal baru peringkat awal.... huhuhuhu terima kaasih mama kerana doakan anim....AMIN

Mizz L said...

xmo dah rasa buat hsg lagi hehe. L 2 hari sakit mcm senggugut tu lpas hsg. tp xpe..anim wt relax je k :) semoga dipermudahkan

Anim Daim said...

terima kasih sis L bagi semangat kat anim....
huhuhuhuh
In Sha Allah

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura