Monday, 17 March 2014

Kamunting Beach Resort-Family Day 2014

Assalamualaikum
lama tak pos entry
kali nie kita nengok entry bergambar 
masa Family day opis anim 
sekarang kan musim panas
mula2 nak buat pukul 3.30ptg
disebabkan cuaca panas sangat
so kitaowang pospone pukul 4.30
alhamdulillah cuaca panas terik okey sedikit kalau x abis lah muka 
time lah pentingnya sun blog
jangan lupa hehhehehheheheh
banyak game yang kita owang buat
kanak2 
lelaki
perempuan
&
 berpasangan

anim sebagai AJK permainan
so tugas anim amik markah
sibuk lah kehulu kehilir
en somi pown anim dah x tau time nie
hehhehehhehheh
sampai nak minum air pown x sempat
bayak acara yang kami masuk kali nie
semua anim masuk
kecuali kopek buah apple jer...
yang tu x masuk sebab dah tau akan fail..hahhahahhahha
almaklumlah x berapa pandai guna pisau potong buah tu
hehheheheheh
selalunya guna pisau yang bias-biasa jer hehheheh




urusetia yang tukang tulis result...memang sibuk sangat

ini games balonkusayang....
alhamdulillah dapat No 3

en somi tengah rehatkan diri... bini sibuk bekawat tengah padang

ini lari kaki tiga ...Pas nie x mau main dah kompom sakit kaki kena tali tu..huhuhu

huhuhu...ini lah yang game yang mencabar mata
cucuk benang dalam jarum

sampai kombang lah idung tu..
x masuk2 jarumnya

ini jer pic ngn en somi yg sempat snap..hehhehheh


Tarik...tarik... tarik...


4 comments:

Kisah Si Dairy said...

seronoknya buat family day ni,

Diya Hanun said...

sampai berbungkus begittu sekali..haha..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Anim..bestnya ada sukaneka family day,dah lama tak masuk acara2 camtu..bestkn..hehe

Siti(zoey) said...

seronoknya.dah lama x join family day gini.

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura