Saturday, 8 March 2014

TTC- lagiCik P

as salam
ini kisah cik p lagi
cik p x mau stop2
 hari ini dah hari ke
18 still datang lagi

apoitmen HSG terpaksa dibatalkan
masuk ni dah kali ke 4 lah apoitmen dengan DR
dah call klinik Reproductif
nurse yang jawab dia soh p klinik jer
huhuhuh kuciwa
sebab dr lak x ada dia nak wat keputusan huhuhu

sabar menunggu
cik P.. stop...

semalam search pasal majun MAB
insyallah dengan niat nak stabilkan period
yang tingtong nie..
mlm nie nak cuba makan...



2 comments:

Rose Azadir said...

semoga dipermudahkan segala urusan ye sis...anyway Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

Anim Daim said...

terima kasih sudi bagi semangat...
insyallah.....

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura