Monday, 15 July 2013

Menu masakan hari ke 6 hingga 10 Ramdhan

Alhamdulillah
sudah hari ke 6 menikmati
Ramadhan dengan Tenang ..
tanpa terdengan letupan dan tembakan
seperti di Mesir Palestin dan negara2 islam yang lain
Sesungguhnya aku rasa sangat beruntung

semalam discus ngn En yayang
menu untuk this week
sbb nak beli lauk n sayur untuk seminggu
setelah diperkenan oleh duli yang mulian en yayang n pn yayang
dengan sebulat suara memilih menu

Isnin- Tomyam Seafod + Kacang Peach masak Sos Tiram + sambal Belacan

Selasa - Daging Masak Cabai + Sayur Campur + Sambal Belacan

Rabu - Berbuka di Grand Seoson Hotel ......( ini lah yang paling dinatikan)

Khamis - Ikan Cencaru sumbat + Pajeri Terung + Garden Salad + Sambal Kicap

Jumaat- Ayam Black paper + sayur Campur + sawi Munga + Sambal Belacan

inilah menu iftar yang bakal dimasak
x tau sedap ker tak
hehhehehehhe

bukan x nak beli kat bazar
hari pertama beli x habis
membazir sahaja
baik sy masak walaupown sedikit
tp puas hati .....

inilah rahsia tomyam saya:

perencah Tomyam mak Nyoya










         







No comments:

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura