Friday, 25 October 2013

Inferteliti Klinik HKL


suasana Reproductif klinik...kecik jer tempatnya


Assalamualikum
sebenarnya dah lama anim nak pos pasal benda nie. disebabkan terlalu sibuk dan kadang2 idea yang terbantot ditengah jalan.membuatkan anim simpan dahulu.Alhamdulillah hari ini semapatlah menulis untuk buat tatapan dimasa akan  atau untuk rujukan kepada sesiapa yang mengalami masalah mcm anim. yang tidak tahu nak rujuk kat mana? nak bertanya segan? inilah sedikit pengalaman yang dapat anim kongsikan untuk tatapan umum bagi yang coba  TTC macam anim.

First sekali,
anim call HKL, tanya mcm mana Prosuder nak rujuk Facility clinic untuk buat rawatan Kesuburan.
Anim: saya nak tanya mcm mana nak buat rawatan kesuburan yer?
         nak refer pada Bahagian mana yer?

HKL: Adik refer pada Bahagian Facility Klinik, Dekat Hospital Bersalin. Sebelom nak refer adik ambil surat rujukan dari Klinik Kesihatan @ Klik Swasta.

Anim: ooo..kiranya kena jumpa DR lah amik surat rujukan dulu.

HKL: yer...lepas 2 adik datang kat klinik kena set Apoitmen utk jumpa DR...

begitulah kisahnya....
proses permulaan untuk buat rawatan kesuburan.

tunggu untuk next entry...



       



6 comments:

piqa da bajitos said...

tahniah2
terus usaha

Anim Daim said...

sama2..
thanks bagi semangat

Farah Waheda Wahid said...

anim jangan pernah berhenti berdoa dan berusaha yer...In Shaa Allah...

Anim Daim said...

Insyallah farah...
thanks bagi semangat......
sememngan haru terus berusaha dan bertawakal

miz idza said...

Maaf pmbetulan ckit. Inferteliti klinik sy rasa bukan facility clinic.

Anim Daim said...

Hahahhahhah
Excited sangat nak citer sampai tajuk pown tersilap..thanks tolong bg tau...
Excited vs takot sebenarnya

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura