Wednesday, 30 October 2013

TTC- Apoitment at Klinik Reproduktif



As salam 
Setelah misi pertama berjaya mendapatkan Refer Letter. misi seterusnya adalah mendapatkan tarikh untuk berjumpa dengan DR.  Alhamdulillah

11.9.2013 
Kami ker Hospital Bersalin HKL  bahagia Klinik Reproduktif Plog untuk mendapatkan tarikh Apoiment....
sebelom 2 mencari jugak lah klinik kat bahagian mana.heheheehhe 
Masuk jer kat Hospital 2 dah ada Polis tunggu kat depan pintu...Kak polis 2 mcm sibuk jer.... anim pown tengok belah kiri dan kanan.dua-dua bahagian ada ramai orang tengah menunggu..... belah kanan 2 tak ada kaunter nurse pown, just ramai orang menunggu untuk masuk berjumpa Dr kot.(anim agak2 jer.) Lepas 2 anim ke belah kiri pulak yang nie ramai juga menunggu Tp ada kaunter Nurse kat depan..... anim pown masuk lah kat bahagian nie K.nurse nie mesti rase anim pelik terjeguk-jenguk mcm nak tanya sesuatu tapi tak tanya pown hehehehheh. akhirnya anim mengalah....dengan malunya anim pown tanya kat mana yer klinik yang nak wat rawatan kesuburan.....sambil anim tunjuk  refer leter.  pastu dia g tau.... dekat lift ada lorong kecil masuk lepastu terus then belok kiri...nama klinik tu Reproduktif....kami pown mencari lah.....
Alhamdulillah akhirnya jumpa jugak..... 
Kami berdua pown masuk, Nampak dari luar mcm tak ada orang pown.cerminya gelap jer...nak masuk mula2 tak berani . buka jer pintu nampak banyak kerusi hheheh bukan orang yer. klinik 2 kecik jer....ada lah ruang menunggu kat tengah2..... then anim  pown bagi tau lah kat kak mesi kate nak wat rawatan kesuburan sambil 2 bagi dia surat rujukan...
tidak lama lepas tu dia panggil dan  bagi  tarikh apoitmen pada 24.10 2013...pukul 2.00 pm. 
- bawa Refer Leter dan surat nikah.
- Datang bersama pasangan.(suami isterilah)



*misi Berjaya...


3 comments:

Kisah Si Dairy said...

how's great to be a mother...tahniah..

Kisah Si Dairy said...
This comment has been removed by the author.
Anim Daim said...

thanks .support me.....:)

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura