Thursday, 7 November 2013

sotong kangkang

as salam
semalam mencari menu sesuai untuk diet
almaklom lah anim ngah diet...
pusing2 kat area rumah
berhampiran rumah ada restoran TU..DIA... paktam
setiap petang ada orang jual sotong kangkung
di bahagian luar restoran dia 2

kali nie diet makan sotong kangkung jer lah
anim cakap kat husband
dia pown okey jer
tp yang beshnya dia cakap aper nak sotong kangkang
anim cakap aper
sotong kangkang 2
dia cakap dah sotong kangkung ...

anim cakap tk baik lah  ckp mcm 2
itu kan makan
dia cakp okey maaf yer.

by google





6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

sotong kangkung ni sedap...yang tajuk tu ada typo error kot? ^_^

Anim Daim said...

ahaks....
bukan farah en husband nie cakap anim nak makan sotong kangkang bukan sotong kangkung

Anim Daim said...

dia sangat notty suka usik anim

Kisah Si Dairy said...

pelik jugak dengan sotong kangkang tu..ehehehe,,tak pernah try pun..lagi tak pernah jumpa orang buat sotong kangkungn ni

Anim Daim said...

Kisah Si dairi: nati try sedap.....
lebih kurang steam boat lah....
adik beradik dia lah 2..ehhehhe

Pha Is said...

yup.. rezeki tu..

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura