Friday, 1 November 2013

TTC-Ujian Kesuburan Lelaki (Seperm)




as salam
kan dah bagi tau entry sebelom nie
pada
30.10.2013 pada pukul 10.00 pagi
Tapi kami datang 10.30 pagi sebab en somi ada meeting pulak pagi 2.
kali nie kami paking terus dekat klinik Reproductif
senang sikit x ada lah jalan jauh-jauh ke klinik nie.
lagi satu senag sikit nak paking motor.tak ada lah berlapis-lapis nak pakingnya.

kami masuk,suami daftarkan diri dan bagi borang (anim lupa nak amik Gambor).
Kak misi mintak GL.
Anim ingatkan x bawak GL nasib bawak GL photostate.
Pastu anim geladah lagi kot-kot ada yang ori punya..
Sebab ingat-ingat lupa yang ori 2 bawak ker tak. Alhamdulillah ada ....
lepas dah bagi GL dan borang kami menunggu k.misi panggil nama
lebih kurang 15 minit gak lak dia panggil sebab ramai Pasion.
pas 2 dia mintak somi anim ikot dia. anim x ikot pown.hehehhehheh
almaklomlah nak amik spesimen hehehheh :)
lama lah jugak menunggu en somi
sampai k.mesi tanya awk ada apoitmen ker.
anim cakap, tunggu suami.....

pastu en somi masuk balik bawak spesimen
dagu kat nurse
pastu dah satel kita owang balik lah.
sebelom 2 aku ada tanya pasal period dan rawatan HSG 2.
pas tu K.mesi tanya jugak apa yang pending...
anim g tau lah CD 2,CD 21 dan HSG

* Misi berjaya masih tunggu CD ke 21 untuk amik darah....



6 comments:

Kisah Si Dairy said...

boleh tanya berapa kos untuk check ujian kesuburan tu

Anim Daim said...

kalau kalau ada GL free jer.
kalau x ada GL saya x pasti
selalunya jumpa pakar RM 5 kalau biasa RM 1 jer kot...

Muhammad Khairuddin Lim said...

selamat menimbang cahaya mata...

Anonymous said...

salam kak,nak tanya hubs akak buat ujian kesuburan tu kt klinik ape ye? skang ni saya dan suami tgh cr lab/klinik yg terdekat dgn putrajaya tuk buat speciment test jgak...harap blh share....phariena_87@yahoo.com

farina...

aman addly said...

Produk ProXeed Plus khas untuk meningkatkan kesuburan suami, pm penakepam@gmailcom

aman addly said...
This comment has been removed by the author.
Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura