Friday, 6 June 2014

Jom ke Warung Mak DE Marang ,Terengganu

sambungan
diawal pagi
bangun mencari sarapan sebelom mandi-manda
almaklomlah dah bau kambing dua orang nie
sebelom mandi perot dah menyayi riang minta untuk diisi
hahhahahhahahha
kami melalui tepi pantai untuk mencari tempat makan....
rase2nya adalah  500m kami berjalan
lepastu kami nengok ramai lak owang kat Warong  nie
mase tu pulak kat pantai tu ader pesta memancing
so bertambah meriah lah kedai tu dengan ramai orang
yang pasti ramai orang berenti kat situ
bukan setakat orang yang memancing jer
hehhehehhehehe
orang luar pown banyak berenti jugak
maknenya kedai nie TOP lah kot...
aku teka jer hehhehe
yg pasti aku suke NASI DAGANG dia marvelos....
hehhehehhehehheh layan:-

nie lah arongnya...
macam2 ada....yang pasti Nasi Dagang adalah menu yang paling BEST


 Abaikan Nasi kerabu yang aku Oder tu....
TP solok lada dia terbest lah yang aku rasa .....


time en yayang bayor harga makanan
argh sukenya....:p
sini pown ade jual paper kalau korang nak beli...


 Banyak kan dayang2 yang akan layan korang
bg tau jer nak makan aper diowang akan serve tuk korang hehehheh
rasenya semuanya family2 dia jer kot
sebabanya kedai makan nie
belah tepi rumah dia jer..... yang dekat tingkap tu big bos rasenya 
dia dok dalam rumah then lihat anak buah jer..hehehhehe

 kedai pown nampak tersusun ..
bersih jerkan...
itu yang aku suke....
tp aku memang cerewet kalau bab kedai makan nie...
nak kedai yang kemas n nampak bersih...
termasuklah orangnya
aku nak yang berpakaian kemas
kalau x kemas aku lalu jer kedai tu..hahahhaha
nie lah peal aku ..hehehhe
ader satu lg kedai yang akan aku post....tunggu ek


2 comments:

Kisah Si Dairy said...

menyelerakan betul makanan kat sane

Anim Daim said...

selera sangat.....
hehhehhehhe

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura