Monday, 9 June 2014

Terengganu- Motel ke 2

hari ke dua
lepas kami kerbalik dari kenduri
esoknya kami plan nak ke pulau kapas
chalet hari pertama dah penuh...
kami book utk sehari jer...
sebabanya untuk hari sabtu dah penuh
so kami terpaksa keluar.....
menginap kat tempat lain
en suami nak dekat area2 sini jugak sebab dekat ngn laut
senang nak ke laut
almaklomlah cewi owang dok bandor
mase kecik2 belakang umah ada sungai x pulak mandi sungai
memang x mandi lah....
nak kena kejar ngn mak ker pegi lah..
pg lah kalau berani hehehheheh
tat penrintah Ibu..hehhehe
angkat bakol tu..hehehe
sambung balik kisah td...
nak menginap kat angulia..dah penuh jugak...
alhai...
kami pown pusing2 lah area situ jugak jumpalah
motel nie:- layan gambar jer hokey



nie lah singboard yg kami nampak mula2....
kami main terjah jer....

tempat reception dia...
x ada owang pown kadang2
kena call baru dia datang..
nie motel yang baru kot
santik kan...

oh no...i dapat Chale nie hokey
chale yg td semua dah penuh....
huhuhuhu


nie lah rupe dalamanya....
sadis...
just pikir nak tido jer...
bukan nak honeymoon dalam bilik hokey
yang pasti sape yang ader anak kecik x bape sesuai kot
sebababya motel nie malam2 owang melalak
hadoi.....
owang karok... kite nak nak tido..
huhuhuhuhu


nie kedai hari ke dua kami terjah
memang sedap...
kami ikot laluan pantai semasa nak pg bekfast
ingatkan nak pegi warong yg first tu
disebabakan bau ayam bakar dia memangil2 kami utk berhenti makan kat sini
so aper lagi kami singgah sini jer lah
mula2 x ramai orang pown
lepas kami datang jer ramai orang
my b kami datang awal sangat kot
lagipown owang tenganu kan keje hari ahad
yang pasti ayang bakar dia sedap....
untuk makluman 
kedai nie pagi jer ader okey
kalau tengahari x ader lah...
gambor ayam lupa nak hamik...
sebab menimakti sampai lupa nak amik ...



2 comments:

Kisah Si Dairy said...

mesti makanan dia tak menghampakan kan....

Anim Daim said...

seharusnya...diet pown lingkup...dalam misi menurunkan berat badan...menerima cabaran en suami nie...
kalau kuruskan sampai 55kg dapat handphone baru...

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura