Thursday, 9 January 2014

Water Wonder All


kali nie
aku nak review barang Dr brand Tupperware pulak 
yang aku beli sempena dapat Bonus nie
ahaks..
memang x der kejer aku kan kejer nunjuk kat owang
bukan nunjuk just segabai kenang mana tau suatu harie nanti 
aku nak hingat bila aku beli benda nie
almaklumlah manusiakan suka pelupa hehheheheh
sebab beli nie kan:-
selalunya haku letak air  dalam botel mineral jer..
kan tak bagus untuk kesihatan..... 
so kami amik keputusan beli bekas nie...
walaupown mahal bila difikirkan utk kesihatan
 &
 berbaloi bila hendak digunakan lagi satu ada life time warranty 
sbb tu lah kami beli.



sumber: en google

Tupperware Water Wonder All
Free 2 Cawan (bkn spt dlm gambor tu...)nati aku amik Real PIc
tuppware yang ada kat bawah tu kami x beli pown.just beli bekas air jer..hokey.
harga: RM138.00
Tarikh: 5/1/2013

5 comments:

Kisah Si Dairy said...

saya pun suka dgn tupperware...warna 2 yg cantik

Anim Daim said...

heheheh..tau x per..ini membuatkan
kita tertarik...ahaks...

Azlealee Bashir said...

Color pun dah menarik..boleh beli ni...

Nurfarhana Chek Saat said...

Macam best je. Mak fana mesti suka barang-barang macam ni. Hehehe

Anim Daim said...

azlealee: yup..ahaks....
beli jangan x beli hehhehehhe


Hana: biasalah fana bekas air utk minum...hehhehehheh bagi lah adia utk mak hana

Ai, takkan tengok je.:)
 

Copyright by Aneem Daim,Design by Izza Sakura